Nous representants per al 2017

Ja tenim els nostres representants per a l’exercici 2017. La setmana passada, el dia 8 d’abril, va resultar elegit com a President, el faller Antoni Lluís Martínez i Furió.

De la mateixa forma, una vegada obert el termini per a presentar-se a President Infantil i a Falleres Majors per a 2017, el passat divendres 15 d’abril de 2016, reunida en assemblea la comissió de l’Av. Josep Pau, va ser elegit President Infantil, el xiquet Marc Sanchis i Llinares. Igualment resultaren elegides Fallera Major per a 2017, Núria Andrés i Collado, que rellevarà a l’actual Fallera Major, Marga Pau i Carbonell, a partir de la seua proclamació oficial per la futura Fallera Major d’Alzira. I la xiqueta Sara Oliver i Sabater, que serà Fallera Major Infantil per a 2017, en finalitzar en el seu càrrec la seua germana i actual Fallera Major Infantil, Irene Oliver i Sabater.

FFMM 2017 i PRESIDENTS JOSEP PAU

Deja un comentario